Följ Rusta

Duka med naturkänsla

Blogginlägg   •   Aug 14, 2019 10:27 CEST

Med stengods, munblåst glas och detaljer i trä skapar du höstens finaste dukning! Bland Rustas inredningsnyheter för hösten finns även mängder av fina och prisvärda produkter till det dukade bordet.

Trenden med naturmaterial fortsätter och Rustas kollektion Nordic Nature avspeglas även när det kommer till köket och det dukade bordet. Med hållbara material i jordnära färger är det lätt att skapa en tidlös look som passar lika bra till vardags som till fest.

Den mest intressanta nyheten för hösten är den rustika servisen i stengods från Rustas egna varumärke Elsaform. Assiett och tallrik med dekorativ kant kompletteras med muggar med en rustik känsla. Servisen finns i grått och mörkt midnattsblått och delarna passar utmärkt att kombinera. Sortimentet från Elsaform breddas även med rejäla ugnsformar i svart stengods, vaser i munblåst glas och flera snygga skärbrädor i FSC-märkt trä.

Textilier i linneblandning blir en fin fond till dukningen och i höst hittar du både duk och tygservetter samt mängder av bordstabletter på Rusta.

Dukningen fullbordas med hjälp av bestick i svart eller guld med matchande servettringar, dekorativa konstväxter, snygga ljusstakar och massor av tända ljus. 

Nyheterna finns i varuhus från och med v. 32.

Det ska vara enkelt att förnya och skapa ett hem att trivas i – länge. I augusti fylls Rustas varuhus med mängder av inredningsnyheter till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa ett hem som känns ombonat och personligt!