Gå direkt till innehåll
Mest kabinväska för pengarna!

Nyhet -

Mest kabinväska för pengarna!

Mycket tåligt skal, hjul och teleskophandtag. När det kommer till uthållighet presterar Rustas kabinväska Regent bäst i ett test utfört av Testfakta i september 2019. Väskan är dessutom testets billigaste.

För den som gärna reser lätt är kabinväskan det perfekta valet. Testfakta har testat sju kabinväskor från olika tillverkare och Rustas modell Regent sticker ut både när det kommer till tålighet och pris.

- Vi är väldigt glada över att Rustas kabinväska Regent faller så gott ut i testet. Den i särklass dyraste och den överlägset billigaste väskan är snubblande nära varandra i kvalitetsutvärderingen. Testresultatet ser vi som ett bevis på att vi lyckas med vårt arbete med att kontinuerligt säkra god kvalitet på våra produkter, säger Mats Malmberg, kvalitets- & hållbarhetschef på Rusta.

Se hela testet hos Testfakta
https://www.testfakta.se/sv/sport-fritid/article/billigaste-kabinvaskan-nastan-lika-bra-som-dyraste


Mer om Rustas kabinväska Regent

Regent kabinväska är tillverkad i materialet ABS, som ger en hård och slitstark yta, tålig mot stötar och slag. Kabinväskan har 4 hjul, teleskophandtag med tre lägen och dubbelsidig säkerhetsdragkedja.

Till Regent kabinväska
https://www.rusta.com/se/fritid/resa/

Ämnen

Taggar


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta nära 170 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Anna Kihlberg

Anna Kihlberg

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR +46-70 166 48 26
Johan Ljungdahl

Johan Ljungdahl

Presskontakt Ansvarig Corporate PR +46 70-166 48 73

Relaterat material