Gå direkt till innehåll
Naturmaterial i fokus bland Rustas höstnyheter

Nyhet -

Naturmaterial i fokus bland Rustas höstnyheter

Rustas varumärke Elsaform hämtar inspirationen från den nordiska naturen. I augusti utökas sortimentet med allt från bäddlinne och gardiner till rustika dukningstillbehör och städprodukter i FSC-certifierat trä.

Det jordnära, harmoniska och hållbara fortsätter att inspirera när det kommer till heminredning. I Rustas kollektion Nordic nature ligger tonvikten på material som ull, fårskinn, bambu, vattenhyacint och trä. Många av produkterna återfinns under Rustas egna varumärke Elsaform.

I höst får den sobra basen sällskap av varmare nyanser i form av lejongult och grönt. Bland nyheterna syns gardiner och kuddfodral i BCI-certifierad bomull samt bäddset i flera färger.

Gillar du den rustika känslan av ull finns flera vackra mattor att välja mellan i nyheterna från Elsaform. Mattorna är vävda i kraftigt ullgarn med fransar och mönster som ger dem en unik karaktär. Du hittar även tre vackra ullplädar i höstens färgskala.

Allt för det dukade bordet

Fjolårets succéservis i stengods utökas med en djup tallrik, en mugg utan öra, en mindre skål samt en miniskål som passar utmärkt till tapasrätter eller desserter. Grått och midnattsblått får dessutom sällskap av vitt i servisens alla delar. 

Du hittar även förkläden i skinn samt miniformar, grytor och stekpannor i gjutjärn. Nytt för i höst är textilier för det dukade bordet i form av dukar i BCI-certifierad bomull och löpare i återvunnen bomull. Stilsäkra och praktiska val för dig som gillar att laga mat och servera vackert!

Städa och förvara med stil

Bland säsongens städnyheter från ELSAFORM finns flera praktiska borstar med skaft i FSC-certifierat trä. Nytt för i höst är en snygg och rymlig korg i svartmålad rotting som passar perfekt till all sorts förvaring.

Nyheterna finns i varuhuset från vecka 31.

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial

Ämnen

Taggar


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 150 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Anna Kihlberg

Anna Kihlberg

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR +46-70 166 48 26

Relaterat material

Relaterade nyheter