Gå direkt till innehåll
Rusta satsar på sovrummet

Nyhet -

Rusta satsar på sovrummet

I höst får sovrummet lite extra kärlek när Rusta släpper sina nyheter inom bäddtextil, mattor och småmöbler. Att skapa hotellkänsla på hemmaplan har aldrig varit enklare!

I augusti landar flera nyheter för sovrummet i Rustas varuhus. Varumärket Elsaform fortsätter att stå för det naturnära och hållbara. I höst uppdateras bäddsortimentet med mjuka bomullsbäddset i flera sobra färger. Perfekta att kombinera med en vacker pläd i 100 procent ull. Bland nyheterna från Elsaform syns även gardiner och kuddfodral i BCI-certifierad bomull. Satsningen på bomull som producerats på ett hållbart sätt fortsätter, och i höst är hela 70 procent av bomullen i Rustas heminredningssortiment BCI-märkt.

För den som föredrar färg och mönster finns flera fina textilnyheter. Mönstret Savanna, med smygande kattdjur, ger en exotisk och lyxig känsla. Sortimentet av prydnadskuddar rymmer flera nyheter, som avlånga kudden Linnea med dekorativ knapp och Samira i krossad sammet.

En mjuk matta att sätta ned fötterna på gör sovrummet extra ombonat. Nyheten Ella, med fantastisk lyster, är ett perfekt val. Eller varför inte en matta i ullblandning? Borden Mario och Hektor passar båda som nattduksbord, gärna tillsammans med en nätt bordslampa.

I höst hittar du flera nyheter på Rusta som gör det lätt att skapa ett sovrum där känslan är minst lika härlig som på hotell. Från bäddset, överkast och plädar till prydnadskuddar och gardiner. I sortimentet finns också praktiska förvaringskorgar i rotting och vattenhyacint, kroklister i trä, speglar, ramar, prints och mängder av belysning. 

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Nyheterna finns i varuhusen från vecka 31.

Ämnen

Taggar


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 150 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Anna Kihlberg

Anna Kihlberg

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR +46-70 166 48 26

Relaterat material

Relaterade nyheter