Gå direkt till innehåll
Rustas laminatgolv får full pott i Smartsons test!

Nyhet -

Rustas laminatgolv får full pott i Smartsons test!

100 procent av Smartsons testpiloter skulle rekommendera Rustas laminatgolv och kan även tänka sig att köpa mer golv för framtida projekt.

Betyget kommer från ett test som genomförts mellan maj och juni 2019. De 41 testpiloterna fick möjlighet att kostnadsfritt välja ett laminatgolv på max 15 kvadratmeter komplett med underlagsfoam och redskap. Resultatet har delats via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet har golvet utvärderats och fått rekommendationer. ”Så nöjd med detta golv som var så lätt att lägga”, ”Enkla instruktioner, lätt att lägga. Känns hållbart och är lättstädat”, ”Jag som aldrig tidigare lagt golv lyckades på första försöket”, ”Vi tycker slutresultatet är kanon”, var några av testpiloternas omdömen.

Läs mer om testet hos Smartson
(https://smartson.se/resultat/golv-fran-rusta/)

Mer om Rustas laminatgolv
Rustas laminatgolv med limfritt klicksystem är slitstarka med tålig HDF-kärna. Tillsammans med vaxförseglad spontkant underlättas läggning och motståndskraften mot fukt ökar. Golven finns i olika tjocklek och med en variation av färger och mönster och har en garanti på 8–30 år. Allt trämaterial i Rustas laminatgolv kommer från FSC-certifierad skog.

Se alla laminatgolv https://www.rusta.com/se/gor-det-sjalv/golv/laminatgolv/

Ämnen

Taggar


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 150 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Anna Kihlberg

Anna Kihlberg

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR +46-70 166 48 26
Johan Ljungdahl

Johan Ljungdahl

Presskontakt Ansvarig Corporate PR +46 70-166 48 73

Relaterat material