Gå direkt till innehåll
Monaco stol: 499kr Monaco bord: 1495kr
Monaco stol: 499kr Monaco bord: 1495kr

Blogginlägg -

7 tips för mysiga sommarmiddagar

Snart flyttar vi ut matplatsen till balkong och terrass! Bland Rustas sommarnyheter syns flera matbord och stolar i praktiska material, för både stora och små sällskap. Rustas inredare Andrea Jörbrink tipsar om hur du skapar en ombonad uteplats för mingel och mat.

1. Vill du kunna rymma många vid matbordet – satsa på ett bord med iläggsskiva. Porto, med bordsskiva i praktisk aintwood, går att förlänga från sex till åtta sittplatser. För dig som vill kombinera matgruppen med en loungemöbel finns serien Monaco, som i år utökats med matbord och matstolar.

2. Sköna dynor ger både extra komfort och ett ombonat intryck till matplatsen. Vi har nyheter för alla smaker, från den moderna positionsdynan Hampton till våra enklare sittdynor i serien Cannes.

3. Rama in matplatsen med en rejält tilltagen utomhusmatta. Nyheten Naemi i bast finns i flera fina färger. Varför inte lägga ett lapptäcke av mattor i olika storlekar? Riktigt effektfullt!

4. Gå loss med belysning! Blanda solcell med batterislingor och levande ljus i lyktor. Flera av våra solcellsnyheter är fina att hänga i ett träd eller från balkongtaket, men går även att ställa på matbordet. Vira slingor runt balkongräcket, spaljén eller parasollet för en mysig känsla.

5. Textilier hjälper dig att förstärka din inredningsstil. Vårt nya mönster Vanja i rosa, blått och grått syns på såväl dynor som plädar, kuddar och vaxdukar.

6. Umgås kring maten! Med grillnyheten Smokeless BBQ får du en portabel kolgrill i miniformat som ger en perfekt grillvärme på nolltid. Grillen kan placeras direkt på bordet, och använder du tändgel får du en helt rökfri grillning.

7. Gardera för svensk sommar. Med en paviljong och infravärme är du kittad för sommarens alla middagar!


Priser från vänster i bifogat kollage: Rislampor (soldriven): 49,90kr/st, Kudde Pia 45x45cm: 89,90Kr, Kudde Vanja 54x45cm: 89,90kr, Batterislinga 185cm: 49,90kr, Rosa ljuslykta: 19,90kr, Smokeless BBQ: 699kr, Lanternor svart, silver & vit: 49,90kr/st, Filt Vanja 130x160cm: 99,90kr, Dyna Hampton: 269kr, Lanterna Värmdö (soldriven): 129kr, Ljusslinga Mayfair 370cm: 149kr, Parasoll Vanja 160cm: 269kr, Dyna Vanja: 99,90kr, Batterislinga 185cm: 49,90kr, Stol Amalfi: 499kr, Matta Naemi 170x240cm: 299kr.

Det ska vara enkelt att förnya balkong och uteplats på Rusta. I vår fylls varuhusen med mängder av utemöbler, grillar och detaljer till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa trivsel utomhus!

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.