Gå direkt till innehåll
Duka med naturkänsla

Blogginlägg -

Duka med naturkänsla

Med stengods, munblåst glas och detaljer i trä skapar du höstens finaste dukning! Bland Rustas inredningsnyheter för hösten finns även mängder av fina och prisvärda produkter till det dukade bordet.

Trenden med naturmaterial fortsätter och Rustas kollektion Nordic Nature avspeglas även när det kommer till köket och det dukade bordet. Med hållbara material i jordnära färger är det lätt att skapa en tidlös look som passar lika bra till vardags som till fest.

Den mest intressanta nyheten för hösten är den rustika servisen i stengods från Rustas egna varumärke Elsaform. Assiett och tallrik med dekorativ kant kompletteras med muggar med en rustik känsla. Servisen finns i grått och mörkt midnattsblått och delarna passar utmärkt att kombinera. Sortimentet från Elsaform breddas även med rejäla ugnsformar i svart stengods, vaser i munblåst glas och flera snygga skärbrädor i FSC-märkt trä.

Textilier i linneblandning blir en fin fond till dukningen och i höst hittar du både duk och tygservetter samt mängder av bordstabletter på Rusta.

Dukningen fullbordas med hjälp av bestick i svart eller guld med matchande servettringar, dekorativa konstväxter, snygga ljusstakar och massor av tända ljus. 

Nyheterna finns i varuhus från och med v. 32.

Det ska vara enkelt att förnya och skapa ett hem att trivas i – länge. I augusti fylls Rustas varuhus med mängder av inredningsnyheter till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa ett hem som känns ombonat och personligt!

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.