Gå direkt till innehåll
De mjuka nyheterna är många när Rustas höstsortiment landar i varuhuset i augusti.
De mjuka nyheterna är många när Rustas höstsortiment landar i varuhuset i augusti.

Nyhet -

Förnya hemmet med Rustas textilnyheter

De mjuka nyheterna är många när Rustas höstsortiment landar i varuhuset i augusti. Här syns allt från gardiner och bäddset i linne till kuddfodral, plädar och kökstextilier i varma färger och vackra mönster.

Vi fortsätter att hitta inspirationen utomhus, och den nordiska naturen bidrar med sin färgpalett. Mörkt gröna nyanser, gråtoner, brunt och beige är tongivande, men vi ser även bleka pasteller.

Bland nyheterna för sovrummet syns bäddtextilier från Elsaform i linne och BCI-certifierad bomull.

Plädar i återvunna material som bomull och polyester värmer gott i soffan. I sortimentet finns även mängder av gardiner och prydnadskuddar i höstens färgskala som gör det enkelt att förnya i vardagsrummet.

Natur och romantik i mönstermixen
Lindelöv, ett vackert bladmönster i höstens färgskala, tar plats på gardiner, kappor och kuddfodral. För den som vill ta skogstemat ännu lite längre finns mönstret Magic forest, med ugglor, rävar och ekorrar i en fantasifull mix.

Ett annat tydligt stilspår är det romantiska. Småblommiga nyheten Libby i två färgställningar syns på flera textilier. Klassiskt rutiga Ginger för tankarna till fransk bistro och sätter prägel på höstens kök.

Mattor i naturmaterial
Höstens mattor har en tydlig gemensam nämnare – naturmaterial. En bubblare är kokosfiber som återfinns i två olika dörrmattor. Jute fortsätter att öka i popularitet, vilket avspeglas i en stor oval rumsmatta och en mindre dörrmatta. Mattor i ullblandning toppar mångas önskelistor och i höst adderas flera nyheter från Elsaform till sortimentet. Nu längtar vi till hösten!

Nyheterna finns i varuhuset från augusti.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.