Gå direkt till innehåll
I mars tar Rustas breda grillsortiment plats i varuhuset.
I mars tar Rustas breda grillsortiment plats i varuhuset.

Nyhet -

Grillsäsongen är här, nu kör vi!

I mars tar Rustas breda grillsortiment plats i varuhuset. Bland nyheterna syns allt från funktionella grillar och eldkorgar till smarta tillbehör för grillmästare på alla nivåer.

Allt fler får upp ögonen för gasolgrillens många fördelar när det kommer till snabbhet och precision. Endeavour är namnet på en av sommarens mest maxade nyheter. En stor och kraftfull gasolgrill med sex brännare samt en sidobrännare som gör det enkelt att reglera värmen och nyttja grillens olika temperaturzoner. Med hjälp av infrabrännare får du snabbt upp temperaturen och en jämn värmefördelning, vilket i sin tur ger kortare grilltid och mört och saftigt kött.

Flytta ut matlagningen
I Rustas sortiment finns en grill för alla, både storleks- som funktionsmässigt. Alla premiumgrillar, såväl kol som gasol, är utrustade med Gastronomy system. Ett specialdesignat galler som gör det möjligt att med hjälp av wokpanna, stekpanna och pizzasten laga allt från paella till pannkakor och nygräddad pizza direkt på grillen.
Bland nyheterna finns även ett praktiskt sidobord med gott om beredningsyta.

Intresset för grillar med specialfunktioner växer. Sticker ut lite extra bland årets nyheter gör den gasoldrivna pizzaugnen som på nolltid gräddar bröd och pizza med fantastiskt resultat. Tack vare sin ringa storlek kan grillen enkelt transporteras och tas med på campingsemestern eller sommarfesten.

Umgås kring elden
Grillen har fått samma funktion som dåtidens lägereld. I sommar tar Rusta fasta vid att kunna umgås kring elden och utökar sortimentet av eldkorgar, eldfat och grillar med öppen eld. Här finns rejäla modeller perfekta för en större grillbuffé, men även enklare varianter för den som vill grilla korv eller marshmallows. Eldsortimentet går endast att beställa online.

Grillar och tillbehör finns i varuhuset från v 9.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.