Gå direkt till innehåll
Inred ute med Rustas sommarnyheter

Nyhet -

Inred ute med Rustas sommarnyheter

Var redo när solen och värmen kommer! I Rustas sommarsortiment finns mängder
av nyheter som gör det enkelt att inreda uteplatsen för umgänge.

Att skapa en egen oas utomhus, med plats för odling, avkoppling och umgänge, står högt upp på mångas önskelista. Något som även avspeglas i Rustas sommarsortiment. Bland nyheterna syns lounge- och matgrupper för såväl stora som små uteplatser, glasräcken, grillar, studsmattor, belysning och praktiska lösningar för den som vill inreda sitt eget uterum.

Skapa rumslighet utomhus
Glamping, eller camping med guldkant, tilltalar allt fler. Med ett glampingtält får du en bekväm campingplats att njuta av en längre tid, eller ett extra möblerbart uterum – perfekt för fest eller övernattande gäster! I år går såväl tält som möblemang och detaljer att hitta på Rusta. För den som hellre satsar på en pergola eller en paviljong finns flera modeller som gör det enkelt att skapa skydd för både regn och sol på uteplatsen.

Allt fler vill rama in sin uteplats med glasräcken. Rustas glasräcken är enkla att montera och har testats med mycket goda resultat av Testfakta. I år adderas ett praktiskt ritverktyg på nätet, där du själv kan designa ditt eget glasräcke efter storleken på din uteplats.

Detaljer för vardag och fest
Festligheter och kalas hör sommaren till. Bland Rustas sommarnyheter finns allt från praktiska sidobord och serveringsvagnar till relaxstolar, sittdynor, parasoll och bordsdekorationer. Grillat är den perfekta festmaten sommartid, och i år utökas sortimentet med flera funktionella grillar där flera även gör det enkelt att tillaga hela måltiden utomhus.


Nyheterna finns i varuhus från v. 6

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.