Gå direkt till innehåll
Rusta gör det lätt att hitta favoritmattan

Nyhet -

Rusta gör det lätt att hitta favoritmattan

Orientaliska mönster, naturmaterial och fantastisk lyster! Valmöjligheterna är många när Rustas mattavdelning fylls av nyheter i augusti.

På Rusta är det lätt att hitta mattor till hemmets alla rum. I höst uppdateras sortimentet med flera enfärgade luggmattor. Nyheten Ella med mjuk kort lugg kommer i sobert rosa, grått och champagne. Mattan har en fantastisk lyster och ger ett sofistikerat intryck. Elin är en långluggad matta som finns i flera storlekar och färger, precis som kortluggade Nora.

Mönstrade mattor ökar i popularitet och orientaliskt inspirerade nyheterna Kaya och Selina spås bli riktiga favoriter. Ryamattor och långluggade mattor har fått ett uppsving och ger ett ombonat intryck i både sov- och vardagsrummet. Inkainspirerade Heidi har en lång vit lugg och ett färgstarkt mönster som verkligen tar för sig!

Jute och ull tar plats på golvet

Naturmaterial hamnar fortsatt högt upp på önskelistan, och i höst utökas sortimentet av mattor i ullblandning från Elsaform. Nyheten Alice med mörkgrått mönster på vit fond är ett tidlöst val. Ullmattor är inte bara vackra utan också slitstarka, precis som naturmaterialet jute. Jutemattan Thea kommer i höst i två storlekar. För köket eller matplatsen passar en matta i sisallook perfekt, som nyheten Juno i gult och vitt.

Bland säsongens nyheter finns även flera mattor med tryckta motiv, som med ett kreativt grepp fungerar minst lika bra som en maffig och ljuddämpande väggbonad.

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Nyheterna finns i varuhusen. 

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.