Gå direkt till innehåll
Rusta satsar på sovrummet

Nyhet -

Rusta satsar på sovrummet

I höst får sovrummet lite extra kärlek när Rusta släpper sina nyheter inom bäddtextil, mattor och småmöbler. Att skapa hotellkänsla på hemmaplan har aldrig varit enklare!

I augusti landar flera nyheter för sovrummet i Rustas varuhus. Varumärket Elsaform fortsätter att stå för det naturnära och hållbara. I höst uppdateras bäddsortimentet med mjuka bomullsbäddset i flera sobra färger. Perfekta att kombinera med en vacker pläd i 100 procent ull. Bland nyheterna från Elsaform syns även gardiner och kuddfodral i BCI-certifierad bomull. Satsningen på bomull som producerats på ett hållbart sätt fortsätter, och i höst är hela 70 procent av bomullen i Rustas heminredningssortiment BCI-märkt.

För den som föredrar färg och mönster finns flera fina textilnyheter. Mönstret Savanna, med smygande kattdjur, ger en exotisk och lyxig känsla. Sortimentet av prydnadskuddar rymmer flera nyheter, som avlånga kudden Linnea med dekorativ knapp och Samira i krossad sammet.

En mjuk matta att sätta ned fötterna på gör sovrummet extra ombonat. Nyheten Ella, med fantastisk lyster, är ett perfekt val. Eller varför inte en matta i ullblandning? Borden Mario och Hektor passar båda som nattduksbord, gärna tillsammans med en nätt bordslampa.

I höst hittar du flera nyheter på Rusta som gör det lätt att skapa ett sovrum där känslan är minst lika härlig som på hotell. Från bäddset, överkast och plädar till prydnadskuddar och gardiner. I sortimentet finns också praktiska förvaringskorgar i rotting och vattenhyacint, kroklister i trä, speglar, ramar, prints och mängder av belysning. 

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Nyheterna finns i varuhusen från vecka 31.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.