Gå direkt till innehåll
Rustas laminatgolv får full pott i Smartsons test!

Nyhet -

Rustas laminatgolv får full pott i Smartsons test!

100 procent av Smartsons testpiloter skulle rekommendera Rustas laminatgolv och kan även tänka sig att köpa mer golv för framtida projekt.

Betyget kommer från ett test som genomförts mellan maj och juni 2019. De 41 testpiloterna fick möjlighet att kostnadsfritt välja ett laminatgolv på max 15 kvadratmeter komplett med underlagsfoam och redskap. Resultatet har delats via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet har golvet utvärderats och fått rekommendationer. ”Så nöjd med detta golv som var så lätt att lägga”, ”Enkla instruktioner, lätt att lägga. Känns hållbart och är lättstädat”, ”Jag som aldrig tidigare lagt golv lyckades på första försöket”, ”Vi tycker slutresultatet är kanon”, var några av testpiloternas omdömen.

Läs mer om testet hos Smartson
(https://smartson.se/resultat/golv-fran-rusta/)

Mer om Rustas laminatgolv
Rustas laminatgolv med limfritt klicksystem är slitstarka med tålig HDF-kärna. Tillsammans med vaxförseglad spontkant underlättas läggning och motståndskraften mot fukt ökar. Golven finns i olika tjocklek och med en variation av färger och mönster och har en garanti på 8–30 år. Allt trämaterial i Rustas laminatgolv kommer från FSC-certifierad skog.

Se alla laminatgolv https://www.rusta.com/se/gor-det-sjalv/golv/laminatgolv/

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.