Gå direkt till innehåll
Rustas tre julteman!

Nyhet -

Rustas tre julteman!

Vi älskar julen på Rusta, som vi har längtat efter denna högtid! Årets julsortiment är en färgsprakande blandning av enhörningar, tomtar, glitter och mängder av ljusslingor och stämningsskapande inom- och utomhusbelysning.

Julkollektionen går att mixa och matcha precis efter tycke och smak, men det finns också tre tydliga teman för de julpyntare som föredrar en stil för sin jul.

Den klassiska

Stilen passar den som gillar en traditionell jul. Rött, grönt och blått utgör basen i färgskalan och blandas gärna upp med mässingdetaljer, sammetstextilier och glittriga kuddar och plädar. Bland nyheterna syns bland annat glittriga bordslöpare och gardinlänger, liksom kuddfodral och julkulor i sammet.

Den skandinaviska

Tänk en rustik gnistrande vinterträdgård och naturmaterial. Den som vill pynta i en skandinavisk stil hittar nyheter i form av stilrena adventsljusstaken Haga, dekorationsbelysning Sanda och mängder av hängande adventsstjärnor, däribland Snöflinga som blir ett fantastiskt mästerverk i fönstret med sina 110 centimeter.

Den lekfulla

Vem kan motstå enhörningar, paljetter och neonfärgade dekorationer? För en färgsprakande jul trängs paljettdekorerade julstrumpor, bordsgranar, snöglober, enhörningar och flamingor tillsammans med adventsstjärnor och neonfigurer i en salig blandning.


Det ska vara enkelt att förnya hemmet på Rusta. I år fylls våra varuhus med mer jul än någonsin. mängder av belysning, granar och pynt till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa din egen magiska jul!

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.