Gå direkt till innehåll
Rustas väggfärg Nyans uppfyller Testfaktas höga kvalitetskrav

Nyhet -

Rustas väggfärg Nyans uppfyller Testfaktas höga kvalitetskrav

Testfakta har utvärderat Rustas väggfärg Nyans i ett omfattande test och färgen uppfyller kraven för kvalitetsmärkningen Verified Quality & Performance. Färgen håller en sammantaget hög kvalitet med ett totalbetyg på 4,2 på en skala från 1 till 5, där fem är bäst.

Kraven för att erhålla kvalitetsmärkningen är högt ställda och väggfärgen genomgår en mängd olika testmoment relaterat till miljö- och hälsoaspekter liksom täckförmåga och praktisk målning. Färgen måste få ett bra totalomdöme och inte underprestera i något enskilt testmoment för att uppfylla kraven för Testfaktas kvalitetsmärkning Verified Quality & Performance.

 - Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder produkter till överraskande låga priser utan att för den sakens skull tumma på produktkvalitén, säger Jonas Dalle, ansvarig för Rustas Gör-det-själv-sortiment. Vi är därför extra glada att vår väggfärg Nyans möter de högt ställda kvalitetskraven som krävs för att erhålla märkningen Verified Quality & Performance. Det visar att ett lågt pris också kan vara ett kvalitetsval, avslutar Dalle.

Hela testet finns att läsa här: https://www.testfakta.se/sv/article/rusta-reflekt-nyans-vaggfarg
 


 

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.