Gå direkt till innehåll
Skapa ett personligt hem med höstens nyheter från Rusta

Nyhet -

Skapa ett personligt hem med höstens nyheter från Rusta

Låt mjuk sammet, varma nyanser och spännande detaljer hjälpa till att sätta guldkant på hemmet i höst. Rustas nya kollektion Sophisticated living är en nutida, elegant och personlig stil med tydlig hotellkänsla. Nyheterna finns i varuhuset från vecka 31.

Här ryms allt från gardiner i krossad sammet till mönstrade prydnadskuddar och mjuka, skimrande mattor. Gå loss bland nätta småmöbler och krydda med detaljer i guld, vaser i keramik och vackra snittblommor som aldrig vissnar.

På mönsterfronten syns flera nyheter. Mönstret Savanna, med smygande kattdjur, bidrar till den exotiska och lyxiga känslan. Blommönstret Mona skapar ett dramatiskt och romantiskt intryck med sin mörka botten. För den som gärna tar ut svängarna lite finns även läckra plädar med zebra- och leopardmönster.

Maxa stilen med personliga detaljer

Med speglar, ramar och snygga prints är det lätt att inreda väggarna och ge hemmet det lilla extra. I höst hittar du mängder av fina speglar i olika form och storlek på Rusta.

Bland printnyheterna finns allt från grafiska motiv till naturbilder och fotokonst, fina att kombinera med övrig inredning i kollektionen. Utbudet av ramar utökas med modeller i guld, mörkt trä och kork – perfekt för den som vill mixa och matcha.

Att gruppera små, personliga ting är ett enkelt sätt att få till en levande och personlig inredning. I kollektionen Sophisticated living finns mängder av dekorativa detaljer, från vaser, krukor och ljuslyktor i höstens djupa färgskala till väldoftande ljus och doftpinnar. Serien Pharmacy, som består av doftljus, rumsspray och doftpinnar i snygg förpackning, blir ett snyggt inslag på sidobordet eller fönsterbrädan.

På Rusta hittar du ett brett sortiment av konstväxter. Bland säsongens nyheter syns bomullskvistar, pampas- och foxtailgräs. Växter som blivit favoriter i många inredningssammanhang. Du hittar även dahlia, pion och hortensia som snittblommor – ett lätt sätt att skapa en maffig bukett som står sig hela hösten.

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Ämnen

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.