Gå direkt till innehåll
Spännande material bland Rustas belysningsnyheter

Nyhet -

Spännande material bland Rustas belysningsnyheter

Betong, keramik, glas och dun. I höst är det enklare än någonsin att hitta snygga lampor, skärmar och dekorationsbelysning på Rusta. 

Ju fler ljuskällor desto mer mys! Bland säsongens belysningsnyheter syns flera spännande material. Rustika lampor i betong, som taklampan Rimini i kombination med trä och bordslampan Berlin med kupa i glas, är stilrena val som finner plats i de flesta hem. Bordslampan Helsinki, med fot i keramik, kommer i tre färger och blir en pigg detalj i såväl fönstret som på hyllan eller sängbordet.

Intresset för dekorationsbelysning i form av lampor, slingor och lyktor ökar. I höst syns nyheten Prag i glas, Beirut i betong och glas samt LED-lyktan Madrid, som alla ger ett stämningsfullt sken. Gemensamt för lamporna är att de är batteridrivna och därmed lättplacerade, tack vare avsaknaden av sladd. Populära ljusslingan Lysa med dekorativa bollar i textil kommer i flera nya färgställningar.

Sammetslena skärmar och duniga taklampor

Att byta lampskärm är ett enkelt sätt att skapa ny känsla hemma. I höst finns flera fina sammetsmodeller i marinblått, lejongult och grönt. Lampskärmarna Savanna och Loka har båda mönster som återfinns på två av Rustas populära tapeter. Fina att kombinera med en snygg lampfot i betong.

Taklampan Halifax i dun har blivit en riktig storsäljare och kommer i höst även i beige. Lampan Mendoza i vitt och grått med subtilt ormskinnsmönster passar perfekt i det moderna hemmet. För den som gillar att blinga till det spås guldfärgade fönsterlampan Wien med textilsladd bli en riktigt favorit.

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Nyheterna finns i varuhusen. 

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.