Gå direkt till innehåll
Äntligen dags för balkongliv!

Pressmeddelande -

Äntligen dags för balkongliv!

Öppna dörrarna till ditt andra vardagsrum! Rustas nyheter för vår och försommar gör det enkelt att odla, äta och umgås på balkongen.

I mars spirar vårkänslorna på Rusta och varuhusen fylls av nyheter för balkongen. Här finns allt från snygga loungemöbler och mindre matbord till textilier för utomhusbruk, odlingstillbehör och solcellsbelysning i roliga utföranden.

Tiden då balkongen bestod av ett minimalt bord och två stolar är förbi. Allt fler vill inreda personligt och mysigt även på små ytor, vilket ställer krav på platseffektiva utemöbler. Loungenyheten Aten är en nätt och stilren möbel i flera delar, precis som modellen Amsterdam, som tack vare moduler kan skräddarsys efter yta och behov. På den lite större balkongen blir relaxstolen Valencia med tillhörande bord perfekt för avkopplande stunder.

Låt grönskan ta plats

Allt fler får upp ögonen för odling, och i vår syns mängder av planteringstillbehör och snygga krukor bland Rustas nyheter. Med en odlingshylla eller ett krukställ blir kryddgrönt och blommor en del av den inredningen.

Mjuka textilier som sittdynor och kuddar för utomhusbruk gör det enkelt att piffa lite extra. Sortimentet utökas i vår med flera fina mönster – perfekt för den som vill flytta med sin personliga inredningsstil till uteplatsen.

Trolla bort det hårda balkonggolvet med hjälp av trall i FSC-certifierad akacia och en snygg matta för utomhusbruk. Addera solcellsbelysning och njut av balkongen även när solen gått ned. I år finns mängder av modeller i form av slingor, lanternor, katter och lekfulla figurer som gör livet utomhus lite extra glatt!

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.


Det ska vara enkelt att förnya balkongen på Rusta. Från vecka 5 2021 fylls varuhusen med mängder av utemöbler, grillar och dekorationer till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa trivsel utomhus!

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta nära 170 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.