Gå direkt till innehåll
Bjud in till trädgårdsfest med Rusta!

Pressmeddelande -

Bjud in till trädgårdsfest med Rusta!

Den blomstertid snart kommer, med student, bröllop och kalas i goda vänners lag. Vad passar bättre än att bjuda in till ett härligt garden party? På Rusta hittar du allt du behöver för att duka till fest utomhus!

Låt inte osäkert försommarväder sätta käppar i hjulen för festligheterna. Med en paviljong eller partytält kan bjudningen hållas utomhus oavsett väderlek. På Rusta hittar du allt från generösa matbord, som går att förlänga efter antalet gäster, till bekväma stolar och sköna sittdynor. Varför inte komplettera med en loungemöbel där gästerna kan umgås? Nyheten Lissabon i modulform går att kombinera precis som du önskar.

Vill du bjuda gästerna på grillat hittar du flera praktiska kol- och gasolgrillar i sommarens sortiment. Drycken serveras med fördel på nyheten Biarritz – en läcker drinkvagn för utomhusbruk. Ställ fram glas, dryck, is och tillbehör och låt gästerna blanda sin egen favoritdrink!

Mattor i sisallook eller bast tål vatten och låter dig göra både trall och gräsmatta mer festvänliga. 

I år utökas sortimentet av kuddar för utomhusbruk. Ladda upp med en hög och låt gästerna sitta mjukt varhelst de önskar. Blir det kyligt är en korg med filtar ett välkommet inslag. Kombinera med en eller flera terrassvärmare och låt festen pågå långt in på natten!

Solcellsbelysning sätter stämningen när mörkret faller. Snitsla en välkomstgång med hjälp av solcellslampor på spett, som enkelt sticks ned i marken. Komplettera med festliga figurer eller lyktor som bordsdekoration och häng risbollar eller slingor i tak och träd. Räcker inte solens ljus har vi flera dekorativa ljusslingor som drivs med batteri. Låt festen börja!

Det ska vara enkelt att förnya uteplatsen på Rusta. Varuhusen har börjat fyllas med mängder av utemöbler, grillar, textilier och dekorationer till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa trivsel utomhus!Ämnen

Taggar


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 150 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Anna Kihlberg

Anna Kihlberg

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46-70 166 48 26

Relaterat material