Gå direkt till innehåll
I slutet av januari landar Rustas heminredningsnyheter i varuhuset, med mängder av mindre möbler och dekorativa detaljer.
I slutet av januari landar Rustas heminredningsnyheter i varuhuset, med mängder av mindre möbler och dekorativa detaljer.

Pressmeddelande -

Dekorera med Rustas vårnyheter

Torkade växter, vackra vaser, ljus, lampor, speglar och snygga småmöbler. I slutet av januari landar Rustas heminredningsnyheter i varuhuset, med mängder av mindre möbler och dekorativa detaljer.

Aldrig förr har det varit så roligt och enkelt att förstärka sin personliga inredningsstil med hjälp av detaljer! Bland vårens nyheter syns allt från snygga speglar och småmöbler i svart metall till torkade kvistar och gräs i olika utföranden. Perfekta att arrangera i en snygg glas- eller keramikvas.

Årets första månader är mörka. Satsa på att lysa upp hemmet med hjälp av levande ljus i vårens härliga pastellfärger – varför inte trendiga skruvade modeller? Bland nyheterna finns även modeller i LED. För den som gillar att omge sig med väldoft kommer flera nya serier med såväl doftpinnar som doftljus. Även på belysningsavdelningen syns flera nyheter, som rislampor i olika former samt bordslampor i vårens färger och mönster.

Köket och det dukade bordet får allt större fokus på Rusta. I vår syns flera praktiska nyheter för hemmakocken, som baktillbehör och bestick med snygga bambudetaljer. Stengodsservisen från Elsaform utökas med två väl tilltagna tallrikar, perfekta för pasta och pizza.

Inred hemmakontoret
Den flexibla arbetsplatsen är här för att stanna. I vår är det extra lätt att inreda hemmakontoret med hjälp av hyllor, småmöbler och förvaringskorgar från Rusta. Varför inte koppla av med ett sällskapsspel? Bland säsongens nyheter finns flera brädspel, så pass fina att de med fördel kan ligga framme!

Nyheterna finns i varuhuset från v. 3, 2022.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 170 varuhus i Sverige, Norge,  Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.