Gå direkt till innehåll
Bland Rustas nyheter för hösten syns allt från organiska vaser och mönstrade ljuslyktor i glas till mängder av mjuka och värmande textilier.
Bland Rustas nyheter för hösten syns allt från organiska vaser och mönstrade ljuslyktor i glas till mängder av mjuka och värmande textilier.

Pressmeddelande -

Inred med höstens nyheter från Rusta

Bland Rustas nyheter för hösten syns allt från organiska vaser och mönstrade ljuslyktor i glas till mängder av mjuka och värmande textilier. Den naturnära stilen fortsätter att inspirera, med inslag av djupare färger från höstens palett.

Naturmaterial som ull, bomull och linne är här för att stanna. Det syns tydligt när Rustas inredningsnyheter landar i varuhuset i augusti. Basfärgerna beige och naturvitt får sällskap av olivgrönt, djuplila, bränd orange och mullvadsfärgat, kulörer som hjälper till att skapa en hemtrevlig känsla. Autumn leaves, Botanica och Dahlia är namn på några av de nya mönster som syns på Rustas textilavdelning, och som alla flirtar med naturen och dess motiv. Det sammetslena materialet chenille gör comeback och syns på både kuddar och gardiner. På mattavdelningen landar flera spännande nyheter, där modellen Frances med hög och låg lugg i sobert beige eller vitt, spås bli en riktig favorit.

Räkna med rutor
I höst hittar vi klassiska rutor på allt! Från mattor, plädar och gardiner till kuddar och bäddset.

Även i köket sätter rutorna sin prägel på såväl gardinkappor som dukar och kökshanddukar. Rustas köksavdelning får tillskott i form av rustika gjutjärnsgrytor och en stekpanna i trendigt beige. Nya glasserien Plissé, med dricks-, vin- och champagneglas, kommer i prisvärt 4-pack. För hemmakocken utökas sortimentet med ett snyggt förkläde i canvas med läderdetaljer.

Piffa med prisvärda detaljer
Nyheterna bland ljuslyktor, doftljus, vaser och krukor är många och gör det enkelt att skapa personliga stilleben med små medel. Populära ljuslyktan Cleo i glas får sällskap av fler färger. Bland nyheterna syns även söta svampljuslyktor, perfekta att kombinera med lampan Reykjavik, som i höst kommer i nya färgställningar.

Nyheterna finns i varuhuset från augusti.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta omkring 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.