Gå direkt till innehåll
Nyheterna som lyser upp vintermörkret

Pressmeddelande -

Nyheterna som lyser upp vintermörkret

Råd bot på vintermörkret med dekorativa slingor, ljusträd, stjärnor, stakar och fantasifulla akryldjur – julen på Rusta bjuder på mängder av prisvärda och lysande nyheter som skapar magisk stämning både inom- och utomhus.

Lys upp hela fasaden, ett vackert träd eller balkongen. Rustas ljussystem kan skräddarsys för olika behov, med fler dekorativa valmöjligheter än någonsin. Utgå från startsetet och bygg sedan vidare med upp till 3000 lampor. Bland Rustas utomhusnyheter finns extra långa ljusslingor på upp till 75 meter, samt tunna metalltrådsslingor i flera utföranden för att slippa synliga sladdar.

Det breda sortimentet av lekfulla akryldjur utökas med söta småfåglar, hjortar och ekorrar, men även tomtenissar och julskyltar som visar vägen för tomten och hans släde. Nya, dekorativa ljusträd i flera storlekar och färger gör det enkelt att lysa upp vid entrén eller balkongen.

Dekorera fönstret med stjärnor och stakar

För den som gärna smygstartar pyntandet finns flera stämningsfulla nyheter som lyser upp inomhus. I år kommer träljusstaken Ludvika även i grått, och adventsljusstaken och storfavoriten Norsbo finns numera att hitta i kombinationen svart och guld.

Rustas samarbete med formgivaren Håkan Svennesson fortsätter, där de nya adventsljusstakarna Solbacka, Nyfors och Isala får ta plats i sortimentet.

- Vårt designsamarbete gör det möjligt för oss att erbjuda snygg design till ett lågt pris. Ljusstakarna har ett modernt och skandinaviskt uttryck och är unika för Rusta, säger Annica Nyström, Kategorichef Jul.

Rustas egna varumärke Elsaform återfinns även i julens nyheter. Adventsljusstaken i betong gör sig vacker på bordet och kan med fördel kompletteras med en stilren stjärna på betongfot. I Elsaform-sortimentet finns även handgjorda adventsstjärnor i återvunnet bomullspapper.

Sprid julmagi i hela hemmet

Sammet är fortsatt populärt och syns på flera adventsstjärnor i år, tillsammans med stjärnor prydda med glittrande paljetter. Färgskalan går åt det djupare hållet med vinrött, skogsgrönt och midnattsblått bland nyheterna.

Förutom den mer traditionella adventsbelysningen, finns även lekfulla dekorationer så som LED-upplysta byar och landskap i miniatyr där det pågår både ljud och rörelse. Rusta erbjuder ett stort utbud nyheter inom dekorationsbelysning, bland annat vattenlyktor, kransar, hjärtan och stjärnor som lyser upp i vintermörkret.

Rustas julbelysning finns i varuhusen från vecka 38.

Det ska vara enkelt att förnya hemmet på Rusta. I år fylls våra varuhus med mer jul än någonsin, med mängder av belysning, granar och pynt till överraskande låga priser. Allt för att du ska kunna skapa din egen magiska jul!

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 150 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.