Gå direkt till innehåll
Rusta för en lekfull jul

Pressmeddelande -

Rusta för en lekfull jul

Med magiska julbyar, galna tomtar och mängder av roliga outfits till julfesten utmanar Rusta den traditionella julen. Häng julstrumpan på plats och låt tomtenissen flytta in!

Låt julen bli en tid för tindrande ögon och magi! I oktober fylls Rustas varuhus med allt du behöver för att skapa julkänsla. Varför inte twista till det med en julby med LED-belysning, ljud och rörelse? Antalet belysnings- och dekorationsnyheter är många. Den klassiska snölyktan får i år sällskap av vattenlyktor med snö- och ljuseffekt och flera fantasifulla snöglober.

Tomtefamiljen får tillökning

På Rusta växer tomtefamiljen så det knakar. Här hittar du såväl troll och nissar som klassiska tomtar i mängder av olika utföranden. Kanske är det dags för rocktomten Steven eller leopardtomten Bosse att få paradplats vid granen?

Traditionen med en busig nisse som flyttar in via en dörr vid golvsockeln, är här för att stanna. I år hittar du nissedörrar i flera utföranden. Låt nissen husera på den moderna citybalkongen eller flytta in i den exklusiva boningen med tillhörande julgran, kamin, gungstol och tvättlina.

Galna jultröjor och roliga detaljer

Bli julfestens mittpunkt med en fulsnygg jultröja! I år syns flera nya motiv, där många modeller har effektfull LED-belysning. Varför inte kroka arm med din partner eller kollega och klä er i jultröjan med plats för två? Skratt garanteras! Självklart hittar du även julkläder till din fyrbente vän. Vill du inte lägga ribban lika högt finns ett brett sortiment av lekfulla tillbehör som slipsar, diadem, glasögon, halsband och julmössor.

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Rustas julsortiment finns i varuhusen från vecka 40-42. 

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta nära 170 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.