Gå direkt till innehåll
Rusta för grillsommar!

Pressmeddelande -

Rusta för grillsommar!

Äntligen grillsäsong! Bland Rustas nyheter finns flera kol- och gasolgrillar av hög kvalitet med smarta funktioner, men även spännande tillbehör som ger vardagsrätterna ny glöd!

Intresset för att laga mat utomhus är större än någonsin. Allt fler får upp ögonen för gasolgrillens många fördelar när det kommer till snabbhet och precision. Nyheten Executive har fyra brännare samt en sidobrännare som gör det enkelt att reglera värmen och nyttja grillens olika temperaturzoner. Här finns även modellen Elements med två respektive tre brännare, som passar perfekt på den lite mindre uteplatsen. 

I år är alla Rustas premiumgrillar utrustade med Gastronomy system. Ett specialdesignat galler som gör det möjligt att med hjälp av wokpanna, stekpanna och pizzasten laga allt från paella till pannkakor och nygräddad pizza direkt på grillen.

Traditionell grillkänsla med kol
När det kommer till kolgrillar finns flera nyheter. Modellen Memphis Supreme bjuder på en rejäl grillyta och flera praktiska funktioner. Grillen har två separata grillgallerytor, där höjden på gallren enkelt kan justeras individuellt med vev. Det gör det möjligt att grilla råvaror som kräver olika temperatur samtidigt. Grillen har även en väl tilltagen förvaringsdel, perfekt för tillbehör som kol och briketter. Rustas kol och briketter är numera miljömärkta med Svanen och tillverkade av FSC-certifierat trä.

I kolgrillsutbudet finns i år även storsäljaren Pampas XL samt flera kompakta modeller, som nyheterna Easy och Classic.

I vår lanserar Rusta ett extra slitstarkt premiumöverdrag, med hela 5-års garanti. Ett enkelt sätt att hålla grillen i toppskick! 

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta nära 170 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.