Gå direkt till innehåll
Rusta gör det enkelt att träna hemma!

Pressmeddelande -

Rusta gör det enkelt att träna hemma!

I Rustas nya träningssortiment för 2021 hittar du prisvärda redskap för både styrketräning och avkopplande yoga.

Mer tid på hemmaplan har gjort att fler fått upp ögonen för träning som är enkel och kan utföras med få redskap. Från årsskiftet uppdaterar Rusta sitt breda utbud av praktiska träningsredskap, och släpper flera nyheter i vårens färgskala.

Hitta harmonin med yoga

Yoga är perfekt att utföra i hemmets lugna vrå, och i vår finns flera nyheter för såväl nybörjaren som den erfarne yogin. En yogamatta i naturgummi med snyggt marmortryck ger perfekt dämpning vid övningar på golvet. Med ett toppskikt av mikrofiber är mattan både mjuk och len mot huden samtidigt som den ger ett bättre grepp.

Med ett stickat fodral till yoga- eller pilatesbollen får du ett bekvämt överdrag vid träning, yoga och balansövningar. Dessutom blir bollen en snygg inredningsdetalj och en perfekt ergonomisk sittplats till hemmakontoret.

Skapa en egen liten oas för avkoppling. Rustas nya LED-lykta i bambu med japansk touch är en perfekt stämningssättare på yogapasset. Kombinera med en luftfuktare för att uppnå en lugn och harmonisk stämning och ett bättre inomhusklimat.

Uppdatera hemmagymmet

Bland Rustas träningsnyheter hittar du allt från hantlar i olika tyngder till resistance bands i tvättbar textil. Träningsband ger en skonsam träning där du kan anpassa motståndet efter din egen nivå.

Med en laddningsplatta för trådlös laddning av din smartphone behöver du inte längre oroa dig för att mobilen ska ladda ur mitt under träningspasset. Kombinera med textilklädda sladdar i olika färger och du är redo att kickstarta året med hälsan i fokus.

Produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder finns att hämta här.

Träningsnyheterna finns i varuhuset från vecka 1. 

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta nära 170 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.