Gå direkt till innehåll
Rusta sätter guldkant på julens dukningar

Pressmeddelande -

Rusta sätter guldkant på julens dukningar

Utomhusfirande med varma plädar och glögg eller ett vackert dukat bord med julens goda tillbehör? Bland Rustas julnyheter finns allt du behöver för att skapa en magisk bjudning.

Textilier är tricket för att göra julen extra ombonad. Bland årets nyheter finns mängder av dukar, löpare och tygservetter. Utgå gärna från ett färgtema, som rött och guld eller grönt och vitt, för att skapa en röd tråd i dukningen.

Dekorera bordet med mossa, grankvistar och röda äpplen för en naturnära känsla. På Rusta finns ett brett sortiment av naturtrogna konstväxter– perfekt för allergiker och doftkänsliga. En mistelgirlang i kombination med en ljusslinga blir ett fint blickfång i mitten av bordet, eller mini-vaser med kvistar av eukalyptus och snöbär.

Duka med Elsaform
Med stengods från Elsaform är det enkelt att skapa dukningar som passar lika bra till vardags som fest. Utöver grått, vitt och midnattsblått finns servisen nu även i grönt.

Bland köksnyheterna ryms flera praktiska kärl i gjutjärn, som mortel och fondueset, samt skärbrädor i trä – perfekta för både tillredning och servering.

Maxa julkänslan med detaljer
Levande ljus, eller varianter i LED, gör massor för stämningen. I år finns ett brett utbud av såväl Svanenmärkta kronljus som doftljus och snurrade varianter som ger ett personligt intryck. Sortimentet av LED-ljus växer, med flera verklighetstrogna modeller.

Att göra något lite extra för gästerna är ofta uppskattat. Spritsa gästens namn eller initialer på pepparkakor eller lägg besticken i en minijulstrumpa. Eller varför inte ställa en minitomte vid varje kuvert som en omtänksam gåva? Nytt för i år är flaskdekorationer i form av stickade jultröjor med tillhörande luva som garanterat blir julfestens snackis. God jul!

Rustas julsortiment landar i varuhuset från slutet av september till mitten av oktober.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 170 varuhus i Sverige, Norge,  Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.