Gå direkt till innehåll
Äntligen dags att börja planera för varmare dagar!
Äntligen dags att börja planera för varmare dagar!

Pressmeddelande -

Rusta välkomnar våren och balkonglivet

Äntligen dags att börja planera för varmare dagar! Rustas vår- och försommarnyheter innehåller allt du kan önska för att inreda balkongen och starta odlingssäsongen.

Hör du till dem vars längtan efter ljus och värme tar fart någon gång kring nyår? Redan i februari flyttar våren in på Rusta, och mängder av nyheter tar plats i varuhuset.

Snygga, praktiska och sköna utemöbler som ryms på en standardbalkong står högt upp på mångas önskelistor. Loungemöbeln Torino är en av Rustas mest populära, och kommer i vår i nya färger, beige och svart, där den svarta modulen är tillverkad i 50 procent återvunnen konstrotting. För den som vill möblera för fler finns nyheten Kos, en stilren lounge med soffa, fåtölj och bord.

Plantera, dekorera och skapa stämning
Att odla egna blommor, grönsaker och kryddor går minst lika bra på den lilla balkongen. I vår syns mängder av planteringstillbehör och snygga krukor bland Rustas nyheter. Med en tomat- eller potatiskruka får även den oerfarna odlaren fart på grönskan.

Textilier som mattor, sittdynor och kuddar för utomhusbruk gör det enkelt att piffa balkongen lite extra. I vår förnyas sortimentet med flera nya färger och mönster. Dekorativa parasoll har blivit en riktig bubblare, och bland nyheterna finns flera mindre modeller som passar utmärkt för balkongen.

Solcellsbelysning gör balkongen extra mysig och stämningsfull när mörkret faller och kräver ingen el. I vår växer sortimentet med allt från lekfulla djur till snygga lyktor och rislampor.

Nyheterna finns i varuhus från v. 7

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 180 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.