Gå direkt till innehåll
Julen börjar tidigt på Rusta. Bland årets nyheter syns mängder av belysning, granar, pynt och textilier – allt som skapar en riktigt magisk jul!
Julen börjar tidigt på Rusta. Bland årets nyheter syns mängder av belysning, granar, pynt och textilier – allt som skapar en riktigt magisk jul!

Pressmeddelande -

Smygstarta julen med Rustas nyheter!

Julen börjar tidigt på Rusta. Bland årets nyheter syns mängder av belysning, granar, pynt och textilier – allt som skapar en riktigt magisk jul!

Alla vet när julen slutar, men när börjar den? På Rusta fylls varuhuset med belysning för både inom- och utomhusbruk redan i slutet av september. Lys upp balkongen eller trädgården med ljusslingor, lyktor, ljusträd och lekfulla julfigurer. I sortimentet finns även flera söta små tomtehus i form av stubbar och svampar, alla med inbyggd belysning.

Låt nedräkningen börja…
Visst är det i fönstret julen startar? Rustas julstjärnor är tillverkade av FSC-certifierat papper eller 100 procent återvunnen bomull. Bland nyheterna finns både enfärgade och mönstrade stjärnor samt dekorativa varianter i rundare former, fina att hänga i grupp. Komplettera med julgardiner i favoritstilen. Bland nyheterna finns både enfärgade och mönstrade längder och gardinkappor.
Bland årets nya adventsljusstakar syns flera traditionella modeller i trä och keramik, såväl elektriska som för levande ljus.

Rustas sortimentet av julbyar växer för varje år. Vad sägs om en snöklädd bergstopp, en tomte i cabriolet eller detaljrika fjällstugor med liftsystem? Med hjälp av en vintervit bas, som finns i två utföranden, är det enkelt att skapa ett sagoland som får barnens ögon att tindra!

Pynta med något som trollbinder
Julen på Rusta innehåller något för alla smaker. Med personliga tomtar, sagolikt pynt, fulsnygga jultröjor och accessoarer är det lätt att skapa magisk stämning. Självklart hittar du även julkläder och tillbehör till husdjuren.

Fenomenet nissedörr är här för att stanna. Uppgradera din befintliga med nya tillbehör och mysig belysning, eller satsa på en helt ny. Bland nyheterna hittar du en söt pastelldörr och ett campingtält som med fördel kan slås upp under granen. God jul!

Rustas julsortiment landar i varuhuset från slutet av september till mitten av oktober.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 190 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.