Gå direkt till innehåll
Uppdatera köket med Rustas höstnyheter

Pressmeddelande -

Uppdatera köket med Rustas höstnyheter

Ta hand om sensommarens skörd – sylta, safta och fyll skafferiet! Bland Rustas nyheter för köket finns allt från skärbrädor, förvaringsburkar och grytor till textilier och detaljer som gör höstens matlagning extra härlig!

Rusta fortsätter att satsa på köket och det dukade bordet, med flera nyheter i slitstarka och vackra material.
Gjutjärn håller värmen väl och passar utmärkt även som serveringskärl. I höst utökas sortimentet med miniformar och grytor i en ny grön kulör.

Rustika val för hemmakocken
I höst är det enklare än någonsin att inreda köksbänken både praktiskt och snyggt. Samla kryddor och oljor i en trälåda av certifierad akacia och förvara bestick och servetter i en jutekorg. Placerad mitt på köksbordet blir det en trevlig detalj med inspiration från restaurangvärlden. Bland nyheterna syns även salt- och pepparkvarn och skärbrädor i trä. Sticker ut lite extra gör nyheten ”butcher board”, en rejäl skärbräda av stavlimmat trä, lika användbar till matlagning som serveringsfat till ost eller chark.

Ta vara på sensommarens skörd
Intresset för att ta tillvara bär, frukt och svamp ökar, vilket avspeglas i höstens sortiment. Här finns flaskor och förvaringsburkar i glas med tätslutande lock i flera olika storlekar. Skydda kläderna med ett snyggt förkläde i brunt läder med arbetade detaljer och komplettera med grytlapp i samma slitstarka material. Att tillbringa tid i köket har aldrig känts mer lockande!

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Nyheterna finns i varuhuset från vecka 30.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 170 varuhus i Sverige, Norge,  Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Kontakter

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.