Gå direkt till innehåll
Vårens balkongsortiment är multifunktionellt

Pressmeddelande -

Vårens balkongsortiment är multifunktionellt

Gränserna mellan inne och ute fortsätter att suddas ut när vi lägger allt större fokus på balkongen. I år är Rustas balkongsortiment större än någonsin och rymmer allt från multifunktionella loungemöbler till platseffektiva bord, stolar och snygga detaljer.

Vad sägs om en soffa som också rymmer förvaring, extra sittplats och bord? Loungenyheten Torino i konstrotting tar minimalt med plats, men rymmer mängder av möjligheter.
– Längtan efter att sitta ute, äta och hänga med vännerna tar fart så fort solens strålar börjar värma. I år har vi storsatsat på flexibla och sköna balkongmöbler i flera olika stilar, både för den stora och lilla balkongen, säger Madelene Bishti, Produktchef.

I sortimentet finns även förra årets succémöbel Monaco, som i vår utökas med matstolar och matbord.

På förvaringsfronten syns många praktiska nyheter, som en mindre dynlåda i konstrotting – perfekt som extra sittplats. En kombinerad sittbänk och spaljé gör det enkelt att odla blommor, grönsaker och kryddor på balkongen utan att utnyttja golvutrymmet.

Det nätta cafésetet Antibes i svart och vitt får sällskap av en mjukt ljusgrön kulör. I samma serie finns även ett fällbart balkongbord som också går att använda som bricka. Matcha med hopfällbara stolar, eller nyheten Amalfi, en romantisk, stapelbar korgstol.

Solcellsbelysning och batterislingor hjälper till att skapa mysig stämning på balkongen även kvällstid. I vår hittar du såväl galna flamingos som lanternor och risbollar bland nyheterna.

Balkongen är inte längre separerad från inomhusmiljön, utan en spegling av den.
– Knyt ihop stilen med en snygg utomhusmatta, ett parasoll, nya dynor, kuddar och plädar.
I år är det extra lätt att hitta en helhetslösning för balkongen på Rusta, säger Madelene.

Ämnen

Kategorier


Rustas vision är att bli nr 1. för livet hemma. Rustas sortiment är brett och företaget erbjuder varor inom områdena hem & inredning, gör det själv, fritid, skönhet & hälsa, trädgård och jul – alltid till överraskande låga priser. Rusta är ett svenskt företag och det första varuhuset öppnade 1986 i Gävle. Rusta har i dag mer än 2000 medarbetare, 88 varuhus i Sverige, 19 i Norge och 2 i Tyskland samt 4 inköpskontor i Asien. Rusta omsätter 4,2 miljarder och varje år besöker mer än 20 miljoner kunder varuhusen. RUSTA.com

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.