Gå direkt till innehåll
Vårens nyheter kombinerar färg och form

Pressmeddelande -

Vårens nyheter kombinerar färg och form

Multifunktionella loungemöbler för den lilla balkongen såväl som den större uteplatsen.
I Rustas nyheter för vår- och sommar 2018 syns flera spännande lösningar för livet utomhus.

Oavsett om du har en minimal stadsbalkong eller en stor uteplats – så fort solens strålar börjar värma vill vi flytta ut umgänget! Vårens balkongsortiment är större än någonsin, med flera platseffektiva och multifunktionella möbler. Möbelsetet Torino i rotting har praktiska förvaringslådor som även kan användas som extra sittplats eller bord. I sortimentet finns även förra årets succémöbel Monaco som i vår utökas med ett stolar och matbord, samt Skagen, en stilren loungemöbel i vitt stål.

Praktiska småmöbler som fällbara bord, nätta bänkar och dynlådor, samt en kombinerad spaljé och sittbänk adderas också till det nya balkongsortimentet.

För den stora trädgården och uteplatsen finns ett brett utbud av loungemöbler, som påbyggnadsbara Catania i konstrotting. Gemensamt för alla utemöbler är att de är tillverkade i lättskötta, underhållsfria material som konstrotting, aintwood och aluminium. Med flera fina detaljer som brickor, utomhusmattor, dynor och krukor blir det enkelt att skapa ett mysigt vardagsrum utomhus.

Nyheterna landar i varuhusen från vecka 8.

Ämnen

Taggar


Rustas vision är att bli nr 1. för livet hemma. Rustas sortiment är brett och företaget erbjuder varor inom områdena hem & inredning, gör det själv, fritid, skönhet & hälsa, trädgård och jul – alltid till överraskande låga priser. Rusta är ett svenskt företag och det första varuhuset öppnade 1986 i Gävle. Rusta har i dag mer än 2000 medarbetare, 88 varuhus i Sverige, 19 i Norge och 2 i Tyskland samt 4 inköpskontor i Asien. Rusta omsätter 4,2 miljarder och varje år besöker mer än 20 miljoner kunder varuhusen. RUSTA.com

Presskontakt

Anna Kihlberg

Anna Kihlberg

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46-70 166 48 26
Johan Ljungdahl

Johan Ljungdahl

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 70-166 48 73

Relaterat material

Relaterade nyheter