Gå direkt till innehåll
Naturen, dess färger och material fortsätter att inspirera.
Naturen, dess färger och material fortsätter att inspirera.

Pressmeddelande -

Vårens textilnyheter flyttar in på Rusta

Smyg in vårens färgskala med hjälp av gardiner, kuddar och plädar. I slutet av januari börjar Rustas varuhus fyllas av vårens heminredningsnyheter.

Naturen och dess färger och material fortsätter att inspirera när det kommer till heminredning. Bland vårens textilnyheter syns grönt i alla nyanser i kombination med mer neutrala toner som naturvitt och beige.

På mönsterfronten avspeglas längtan efter det naturliga i form av botaniska mönster. Nya bladmönstret Ginko återfinns på såväl gardiner och dukar som prydnadskuddar. Här finns även praktfulla blomstermönster som verkligen tar för sig och hjälper till att skapa en personlig känsla.

Mjuka nyheter för hela hemmet
Bland Rustas vårtextilier syns gardiner i mängder av olika färger, mönster och utföranden. Utöver längder och kappor gör även hissgardinen comeback.

Prydnadskuddar och kuddfodral är ett enkelt sätt att förnya i både sov- och vardagsrummet. Bland nyheterna finns modeller med struktur och fransar samt flera snygga sammetsfodral i dova pasteller. Bäddavdelningen får besök av flera nya mönsterbilder, med påslakan i både bomull och linne. Rusta fortsätter att öka utbudet av produkter tillverkade i hållbara material, 95 procent av all bomull på heminredningsavdelningen är nu BCI-certifierad.

Naturmaterial som jute, sisal och ull fortsätter att toppa mångas önskelistor till hemmet, vilket bland annat avspeglas på mattavdelningen. Naturvitt och beige i olika nyanser tar plats på såväl luggmattor som tuftade modeller. Här är det lätt att hitta en ny, prisvärd favorit!

Tyg på metervara
En av vårens mest spännande nyheter är tyger på metervara. Perfekt för den som vill måttanpassa gardiner och kuddfodral eller sy egna kläder och detaljer. Välj bland material som sammet, linne och bomull. Här finns flera enfärgade tyger i vårens färgskala, men även mönstrade varianter.

Nyheterna finns i varuhuset från v. 3, 2022.

Ämnen

Kategorier


Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. 

Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta över 170 varuhus i Sverige, Norge,  Finland och Tyskland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80

Relaterat innehåll

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.