Gå direkt till innehåll
Välkomna våren med pasteller och naturmönster

Pressmeddelande -

Välkomna våren med pasteller och naturmönster

Efter en lång vinter infinner sig inte sällan viljan att förnya hemma! Då vill vi stoppa undan de murriga (om än mysiga) färgerna och plocka fram en ljusare färgskala och invänta vårens intåg. 

Bland Rustas vårnyheter syns en ljusare färgskala med drömmiga pasteller kombinerat med naturinslag, både i form av naturtrogna konstväxter och material som sjögräs och trä, men även i mönsterbilden med palm och gröna blad.

För hemtextilen är sammet fortsättningsvis stort och kommer i en mängd kuddar, kuddfodral, sittpuffar och gardiner. Vardagsrummet får snabbt en mini-makeover med nya gardiner, kuddar och en ny matta. Addera gärna extra sittplatser med sittpuffar i sammet och vattenhyacint. Till dekoration syns ljuslyktor och förvaringskorgar i sjögräs.

Naturtemat fortsätter till det dukade bordet med bordstabletter i sjögräs, en retroinspirerad termos med konstrotting, en taklampa i linne och underlägg med vackra, gröna blad. På bordet syns även Rustas nya porslinsserie Alma i pastellrosa och grått.

Vårnyheterna finns i varuhus från v. 3, 2019.

Ämnen

Kategorier


Rustas vision är att bli nr 1. för livet hemma. Rustas sortiment är brett och företaget erbjuder produkter inom områdena hem & inredning, gör det själv, fritid, skönhet & hälsa, trädgård och jul – alltid till överraskande låga priser. Rusta är ett svenskt företag och det första varuhuset öppnade år 1986 i Gävle. Rusta har idag fler än 2 800 medarbetare i sju länder. Under verksamhetsåret 2017–18 omsatte Rusta totalt 5,1 miljarder SEK och ca 25 miljoner kunder handlade i varuhusen. För mer information: rusta.com.

Presskontakt

Josefine Nord

Josefine Nord

Presskontakt Ansvarig Marknads-PR Sortiment, pressbilder & varuprover +46 (0)70 166 14 80
Cecilia Gärdestad

Cecilia Gärdestad

Presskontakt Ansvarig Corporate PR Koncernkommunikation +46 (0)70 166 48 73

Mycket för pengarna

Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till lägsta pris.

Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger. Rusta marknadsför, utöver kända internationella märken, ett flertal egna varumärken.

Det första varuhuset öppnades 1986 av entreprenörerna Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell som fortfarande är företagets huvudägare. De har båda en gedigen utbildning och bakgrund inom distribution, marknadsföring och detaljhandel. En lyckosam kombination som skapat det som idag är Rusta.